Lejrskole

Lejrskoleophold på Ahl Lejrskole:
Ahl Lejrskole- og Kursusejendom er særdeles velegnet til lejrskoleundervisning på stedet og som udgangspunkt til ekskursioner på Djursland. At der er mange emner at arbejde med og opleve omkring Ahl Lejrskole, i Ebeltoft og på Djursland, kan du undersøge nærmere ved at se under Seværdigheder.

Ahl Lejrskole er bygget til feriekoloni og lejrskole, hvorfor der forefindes undervisningslokale, læsestue m.v . Se Bygninger. Ligeledes forefindes der til lejrskoleundervisning et lejrskolebibliotek med diverse fagbøger også til området samt lejrskolemateriel til biologiske og geologiske undersøgelser.

Fritiden kan eleverne bruges til leg, spil eller sport udøvelse. Legetøj m.v. kan lånes.

Pris for et lejrskoleophold på mindst 2 døgn er for skole- og gymnasieelever samt studerende: kr. 375,- / 325,00 pr. deltager pr. døgn samt kr. 2000,- for obligatorisk slutrengøring. Alle priser incl. 25 % moms. (2013 priser)

Ovenstående pris dækker ophold på lejrskolen med alle faciliteter vi har samt tre måltider per dag:

Kl. 8:00 Morgenmad (god, sund og rigelig) samt smør selv madpakke incl. ¼ juice.
Kl. 17:30  Aftensmåltid med 2 retter mad.

Rejse til Ahl Lejrskole for skoleelever foregår bedst med DSB til Århus og derfra med bus til Ebeltoft. (Offentlig eller vognmand). Husk at søge DSB skolerejser om frirejse til Århus i god tid på DSB Skolerejser. På frirejse ansøgningen bør man skrive, at I har lejrskoleophold i Ebeltoft. Det er af hensyn til afrejsedagen, så I ikke risikerer afrejse fra Ahl meget tidligt om morgenen.

AHL LEJRSKOLE OG KURSUSCENTER

AHL LEJRSKOLE OG KURSUSCENTER