Bygninger


 

Ahl Lejrskoles bygninger:
Ejendommen er bygget for Lyngby-Taarbæk kommune i 1936 som feriekoloni og er løbende renoveret til helårsbrug. Senest ombygget i 2006 med renovering af køkkenet samt tilbygning med en flot ny spisesal og en udendørs træterrasse.Kommunen frasolgte ejendommen i 2008 og ejendommen er senest malet og fremstår i dag meget indbydende og velholdt.

Lejrskolen består af en central H-formet bygning samt et tilhørende 200 kvm 'anneks' (se tegning nederst)

Midten af H´et: Køkken samt Spisesalen.

Køkken er opdelt med indgang til grovkøkken inkl. 4 store køleskabe og 2 store frysere. Køkkenregion med udsigt over gårdspladsen og personalerum/kontor samt ekstra køkkenrum til tøropbevaring og servering. Desuden seperat indgang til opvaskafdeling med industriopvask samt vaskerum (vask/tøretumbler) med personaletoilet.

Køkkenet er opbygget som industrikøkken med alle moderne faciliteter inkl. varmluftovn komfur, røremaskine, mikroovn, friture og stegeplader.

Fra den store spisesal er der udsigt over området og udgang til stor terrasse. Der er plads til 120 pers. med nyere borde og stole der kan opstilles til brug for ethvert formål.

Desuden et lille rum med muligthed for aflåsning som kan benyttes som kioskområde.


Østvendt fløj:
Mod nord 3 værelser med egen håndvask, bord og skabe. 2 værelser med hver 2 senge samt et enkeltmands værelse. Til deling er et stort badeværelse m/ brus samt toilet.

Mod syd er der 4 familieværelser heraf 2 værelser med 8 sovepladser (4 køjer) samt 2 værelser med 4 sovepladser (2 køjer). Der er borde og stole på alle værelser. Til de 4 familieværelser er der stort fælles garderoberum, badekabiner/håndvaske og toiletter.

I alt 29 sovepladser i østvendt fløj.


Vestvendt fløj:
Mod syd er der en stor hyggelig opholdsstue med tilhørende brændeovn samt TV sektion (20 kanaler). Opholdststuen indholder 5 sofa arrangementer og 3 runde borde med 4 stole, i alt plads til 80 personer.

Mod nord er der 4 familieværelser heraf 2 værelser med 8 sovepladser (4 køjer) samt 2 værelser med 4 sovepladser (2 køjer). Der er borde og stole på alle værelser. Til de 4 familieværelser er der stort fælles garderoberum, badekabiner/håndvaske og toiletter.

Desuden indholder denne fløj et ekstra værelse med 2 senge, egen bad (brus) og toilet samt egen garderobe.

I alt 26 sovepladser i østvendt fløj.


Anneks:

Fra central bygning ligger 'skolestue' annekset som foruden den store læsestue med tavler indeholder 4 værelser samt et hobbyrum. 2 værelser med 2 senge og toilet til deling. 2 værelser med 2 senge og egen håndvask. Desuden et stort baderum med tilhørende vaskemaskine.


Alle bygninger er isolerede og opvarmes med moderne varmepumper samt el - opvarmning på værelser. Der er varmt og koldt vand ved alle vandhaner.


 

 

AHL LEJRSKOLE OG KURSUSCENTER

AHL LEJRSKOLE OG KURSUSCENTER