Feriekoloni

 

Ahl Lejrskole- og Kursusejendom er i sin tid bygget til feriekolonibrug i 1936. Ahl Lejrskole er siden hen moderniseret og udvidet.Ahl Lejrskole er særdeles velegnet til dette brug for små som store børn, idet lejrskolen ligger sidst på vejen og omkranset af en dejlig plantage som børnene kan tumle sig i. Ligeledes er der om sommeren god mulighed for strandbadning i Ebeltoft Vig, idet der normalt er fin strandbred og man skal noget ud, før det er for dybt.

Ahl lejrskole er særdeles velegnet til børnehave børn på grund af, der er et naturligt hegn omkring grunden og biltrafik til lejrskolen ikke kan komme ind på det område, børnene normalt opholder sig.

Ligeledes er lejrskolen også velegnet til feriekoloni for større børn, især hvis de kan færdes på egen hånd. For de store børn er der god mulighed for solbadning på grunden og stranden eller gå tur i området eller ind til Ebeltoft. Feriekoloniophold i skolernes sommerferie er derfor meget attraktivt for mange børn.

På boldbanen er der god mulighed for forskellige aktiviteter, idet vi har store og små boldmål, net til badminton samt andre materialer til leg og sport.

Er vejret ikke for godt kan indendørs aktiviteter ske i undervisningslokalet, læsestuen, eller spisesalen. Opholdsstuen kan bruges til aktiviteter, der ikke sviner

Fra Ahl Lejrskole er der mange udflugtsmål på Djursland: Se under Seværdigheder
 
 

AHL LEJRSKOLE OG KURSUSCENTER

AHL LEJRSKOLE OG KURSUSCENTER